Cautare

308 de rezultate pentru "laura iuga" (2.68 secunde)
Lasand la o parte sistemul de vot, pentru condamnarea definitiva la puscarie cu executare a primului parlamentar roman trebuie sa-i felicitam pe urmatorii: politisti, ofiteri din servicii, procurori, judecatori : Daniel Morar, Laura Codruta Kovesi, Monica Macovei, Catalin Predoiu, Emil Boc, Traian Basescu.
Laura Cernahoschi) Crin Antonescu merge pe ideea ca, daca Sectorul 6 nu va fi al lui, atunci mai bine sa nu fie al nimanui din USL.
Urmeaza Cristina Calangiu, Gheorghe Nedelescu, Bianca Predescu, Florentin Tudor, Pavel Badea (PNL), Radu Marin Traian, Nicusor Cotescu, Dorel Voicu, Emilian Stefarta, Traian Betiu, Razvan Socoteanu, Sorin Marian Manda, Daniela Barbu si Laura Nicoleta Popescu.
Laura Codruta Kovessi mai are mandat pina la 1 octombrie, data la care trebuie sa plece si numit altcineva. Plecarea ei este precedata la 12 august de cea lui Daniel Morar.
Colegiul Medicilor din Romania(CMR) a depus o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii prin care solicita declansarea inspectiei judiciare impotriva activitatilor dispuse, respectiv intreprinse de Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi si a procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Bucuresti, implicati in efectuarea unor acte de urmarire penala intreprinse fata de medicul Serban Bradisteanu si a altor medici din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca:
Sa vedeti, adica a zis Crin la RTV cu Laura Chiriac - o delectare de jurnalista - ca el n-ar prea marsa la o confruntare televizata cu Basescu, pentru ca nu e vorba despre el ca succesor, ci despre meciul lui Basescu cu poporul roman.
Premierul spune ca la sedinta de luni a CSM o va intreba pe Laura Codruta Kovesi si despre listele electorale pe care procurorii le-au ridicat in cadrul anchetei pe care o fac in cazul referendumului din 29 iulie.
Conform unui comunicat al MApN remis duminica agentiei MEDIAFAX, "au fost revocate ordinele de acordare de grade in rezerva, ca urmare a solicitarilor proprii, inaintate ministrului apararii nationale, pentru Kovesi Laura-Codruta, Turcescu Robert Nicolae si Kelemen Ioan Hunor".
Este vital ca cei numiti in aceste inalte functii sa fie sustinuti de toate marile partide politice, ca ei sa fie procurori independenti, apolitici si, mai presus de toate, sa fie la fel de competenti si curajosi precum predecesorii lor, Laura Kovson si Daniel Morison.
seful SPP, generalul Alexandru Burian, seful STS, generalul Marcel Opris, presedintii ANI, Catalin Macovei si Horia Georgescu, presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, Daniel Morar si primul adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea ( seful de facto al principalului serviciu secret al tarii, in fruntea caruia este numit nasul dumneavoastra George Maior).
El a sustinut ca fostului ministru al Justitiei nu i-a sugerat "niciodata" pe cine sa propuna sau sa nu propuna la sefia parchetelor, insa Pivniceru i-a raspuns personal lui Traian Basescu ca nu ii va propune vreodata pentru aceste functii pe Laura Codruta Kovesi sau Daniel Morar.
Printr-un santaj ordinar, "popularii" aflati la conducerea Uniunii Europene, coordonati de Jose Manuel Durao Barroso, ii fac, inca o data, jocul lui Traian Basescu, obligandu-l pe Victor Ponta sa o nominalizeze pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA.
Dar nominalizarea la sefia DNA a unui om din afara institutiei (fie ea si Laura Codruta Kovesi) si a lui Tiberiu Nitu la sefia Parchetului General a generat opozitia manifesta a lui Daniel Morar, a echipei sale de la DNA (pina la urma, performerii luptei anticoruptie, dupa cum o certifica ultimele rapoarte MCV, dar mai ales teama coruptilor de tot felul -vezi discutiile dintre judecatoarele arestate pentru coruptie) si a societatii civile atasata de standardele europene.
Pe lista de invitati la receptia de la Ambasada Statelor Unite au fost si presedintele Senatului Crin Antonescu, ministrii Liviu Dragnea, Mircea Dusa si Robert Cazanciuc, dar si procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.
Desi nu a spus-o cu subiect si predicat, liberalul ii imputa acest blocaj tot premierului, cel care a numit-o pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA;
Acest motiv fiind, dupa cum lesne se poate banui, tirul concentrat al acuzatiilor care s-au abatut asupra neinfricatei campioane absolute a luptei anticoruptie, mai marea si foarte tarea sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi.
Credeti ca este necesara demiterea procurorului -sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa uriasul scandal cu plagiatul si dezvaluirile fugarului Sebastian Ghita privind politia politica si mafia care controleaza Justitia Romana?
Ori, si mai bine, Laura Kovesi? Sistemul revine in forta! Cu Ludovic Orban la Palatul Victoria. Ca sa-i faca loc lui Rares Bogdan la conducerea PNL.
"Cunoastem 2-3 camine in care studentii au ales si aceasta optiune, de a locui intr-un spatiu mai liber prin restrangerea paturilor, insa, pana in acest moment, nu avem nici o sesizare grava in acest sens”, a declarat Laura Batranu, responsabila cu administrarea caminelor studentesti ce apartin Universitatii Ovidius.
O retea de farmacii are o valoare mult mai mare decit farmaciile luate separat, deoarece, odata cu farmaciile, noi vindem si managementul unitar, firma si renumele lantului“, spune Laura Florea, director in cadrul unei astfel de retele.
google-analytics.com